Vizitează-ne

Confidențialitate

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Compania Danone P.D.P.A Romania, proprietarul site-ului web aflat la adresa www.actimel.ro (“site web”), va furnizeaza aceasta politica de protectia a datelor personale prin intermediul careia descriem modul in care colectam si folosim aceasta informatie pe care o colectam de la dvs., prin site. Utilizarea de catre dvs. a site-ului web reprezinta consimtamantul dvs. la aceste conditii ale politicii de protectie a datelor personale. DACA NU AGREATI CONDITIILE DIN ACEASTA POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE, NU ACCESATI SI NU UTILIZATI SITE-UL NOSTRU WEB.

 

Colectarea si utilizarea informatiilor de natura personala

 

Nu colectam informatiile de natura personala direct de la dvs. decat daca ni le oferiti in mod voluntar transmitandu-ne un e-mail la adresele communicate pe site la sectiunea CONTACT sau prin formularul atasat in sectiune CONTACT.

 

Alte observatii importante legate de protectia datelor personale

 

a. Securitatea datelor

 

Mentinem in stare de permanenta functionare mijloacele fizice, electronice si procedurale destinate protejarii informatiei. Datorita naturii deschise inerente a internetului, nici o trasnmisiune realizata prin intermediul internetului nu poate fi garantata cat fiind 100% sigura.

 

Ca un rezultat al acestor factori care nu sunt in totalitate in controlul nostru, nu putem garanta securitatea informatiei. De aceea, nu putem garanta securitatea informatiei transmise de dvs. prin intermediul site-ului. De aceea, va asumati riscul pentru utilizarea site-ului

 

In orice eventualitate, Danone respecta cu strictete masurile de securitate a datelor prevazute in legislatia romana

 

b. Conditiile de folosire

 

Utilizarea acestui site web este reglementata de conditiile de folosire aflata la www.danone.ro. Aceasta politica de protejare a datelor personale seste incorporate in aceste consitii de utilizare.. Utilizarea de catre dvs. ori accesarea acestui site constituie consimtamantul dvs. de a fi obligat de aceste conditii. DACA NU AGREATI CONDITIILE DIN ACEASTA POLITICA DE PROTECTIE A DATELOR PERSONALE, NU ACCESATI SI NU UTILIZATI SITE-UL NOSTRU WEB.

c. Modificari aduse politici de protectie a datelor

 

Vom putea modifica, adauga, sterge sectiuni din aceasta politica de protectie a datelor personale, in orice moment. Va recomandam sa revizitati termenii acesti politici din cand in cand. Utilizarea continua de catre dvs., in timpul modificarii acestor sectiuni, inseamna cat ati acceptat si consimtit la aceste modificari.

 

d. Datele de contact

 

In eventualitatea in care aveti intrebari despre politica noastra de protectie a datelor personale, ne puteti contacta la datele mentionate in sectiunea Contact a website-ului.

 

DATA INTRARII IN VIGOARE

 

Aceste conditii de utilizare au fost actualizate pe 24 martie 2014.

* Consuma Actimel ca parte a unei diete echilibrate si diversificate si a al unui stil de viata activ.