Vizitează-ne

CE ESTE ACTIMEL?

Actimel este un iaurt ce conține fermentul L. casei Danone și un mix de vitamine (B6,D) care contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar.

 Actimel este un mod bun de a-ți începe ziua!

PENTRU CINE ESTE?

Pe scurt, este pentru aproape oricine! Când este consumat ca parte a unei diete echilibrate şi diversificate și a unui stil de viață activ.

Actimel este potrivit pentru aproape oricine din rândul populaţiei sănătoase - începând de la copiii peste trei ani şi până la vârste mai înaintate.

 

O aventură incredibilă. Povestea Actimel.

Povestea Actimel începe în 1990 când a fost făcut primul pas în crearea unui iaurt ce contine fermentul L. Casei Danone și în 1994 Actimel a prins viață și a primit lansarea mult așteptată în Belgia. Actimel conține culturi tradiționale de iaurt
(Lactobacillus bulgaricus, Streptococcus thermophilus) și un ingredient special de la Danone! Acest ingredient este denumit  Lactobacillus paracasei ssp. paracasei CNCM I-1518. Sau mai pe scurt, L. casei Danone®.

Actimel este un iaurt ce conține mai multe tipuri de fermenți

2 fermenți tradiționali

1 ferment exclusiv Danone

 • Lactobacillus Bulgaricus Culture in Actimel drinking yoghurt

  lactobacillus bulgaricus

 • &

 • Streptococcus Thermophilus Culture in Actimel drinking yoghurt

  streptococcus thermophilus

 • +

 • L. casei Danone - special culture Actimel drinking yoghurt

  l.casei danone

Actimel strawberry drinking yoghurt

Vitamine

B6
D

Actimel a parcurs un drum lung din 1994. Acum, cu 24 de sortimente in Europa, 7,2 miliarde de sticluțe Actimel sunt băute in fiecare zi de oameni din mai mult de 30 de țări.

Cine suntem noi și care este expertiza noastră?

Cu toții suntem pasionați de produsele pe care le facem și suntem chiar foarte mulți. Mai exact, suntem 1,474 de persoane care lucrăm pentru centru de Cercetare si Dezvoltare Danone  în întreaga lume; acoperim o varietate de domenii și inovăm în 4 zone de cercetare:

- Creștere sustenabilă: Ne asigurăm că ingredientele sunt de calitate și avem grijă ca resursele naturale să se dezvolte sustenabil. Acest lucru este posibil pentru că ne desfășurăm activitățile mereu găsind alternative cât mai sănătoase, sigure și non invazive pentru mediul și oamenii din jurul nostru.

- Progress: Prin descoperirea sursei de beneficii din produsele alimentare sau prin programe de cercetare intensive, reușim să aducem împreună știință și nutriția pentru a contribui la sănătatea oamenilor.

- Inovație: Investim resurse pentru a răspunde nevoilor locale și pentru a crea o experiență unică consumatorilor. Credem intr-o abordarea locală, adaptând și inovând produsele noastre pentru a sustine starea de bine și nevoile alimentare ale oamenilor.

- Susținerea: stării de bine: Prin creșterea acestei categorii de produse , suntem susținătorii unei stări de bine și a sănătății. 84% dintre produsele noastre fac parte din lista de produse incluse pe inițiativele și programele de Sanatate Publică la nivel global.

Centrul Daniel Carasso (din poza de mai sus) din Franta, Palaiseau este principalul centru de cercetare pentru produse lactate.

* Consuma Actimel ca parte a unei diete echilibrate si diversificate si a al unui stil de viata activ.